Житель Ніжинського району святкує 100-річний ювілей!

 

 

 

 

100 років – це велика цифра в наші дні!

Бобровичанин Григорій СВИРИДОВ гідно прожив ціле століття, був свідком і учасником багатьох історичних подій, які змушували повністю міняти звичний уклад життя. При цьому він залишається сильною людиною, яка вміє радіти життю і філософськи ставиться до всіх примх долі, знаходячи в житті масу плюсів і приводів для радості.

Усі знають Григорія Йосиповича як мудрого, працелюбного, доброго та порядного чоловіка, який показує нам приклад честі, щедрості, щирості, цілеспрямованості та витримки. Його життєвий досвід – то неоціненний скарб для майбутніх поколінь.

В юнацькі роки йому довелося пройти кривавими стежками Другої світової війни, захищаючи Батьківщину. Нагороджений бойовим орденом і орденом України, медалями. Назавжди в його спогадах викарбувалися імена і прізвища бойових побратимів, назви міст, батарей, дивізій, кровопролитні бої, де не раз доводилося ризикувати життям.

У мирний час Григорій СВИРИДОВ пов’язав своє життя із журналістикою – працював завідуючим відділом сільського господарства у Бобровицькій районній газеті. З 1959 року – член Національної спілки журналістів України.

У день 100-річного ювілею Григорія Йосиповича привітали багато людей.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток журналістики та з нагоди 100-річчя від Дня народження Григорій СВИРИДОВ нагороджений Почесною грамотою Чернігівської обласної ради, Спеціальною відзнакою секретаріату Національної спілки журналістів України, Грамотою Бобровицької міської ради.

Ми приєднуємося до привітань, щиро зичимо ювілярові щасливих сонячних днів, миру та благополуччя!

За матеріалами Бобровицької міської ради

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь