«Ноу-хау» в Носівці на вулиці Вокзальній

 

 

 

 

Щиро кажучи, ніколи не думали, що крім поточного середнього, ямкового та капітального ремонтів дороги ще можна ремонтувати ось таким дивним методом – просто поклавши в добірну яму посеред дороги звичайну автомобільну шину.

А, втім, тільки на вулиці Вокзальній у Носівці таких вибоїн наразі налічується аж дві – біля кафе «Барселона» та в центрі міста, біля заправки й, мабуть же ж, за збігом обставин, якраз біля «Автомагазину» та СТО…

Наразі ім’я «винахідника», який «запатентував» це новітнє шляховоремонтне «ноу-хау», широкому загалу носівчан залишається невідомим. А ось те, що нею неодноразово доводилося проїжджати не тільки звичайним автомобілістам, водіям маршрутних таксі, мотоциклів та мопедів, зрештою, звичайним велосипедистам, а й людям, котрі й за службовими обов’язками мають бачити це неподобство та якось вирішувати проблему.

Бо з подібними «нововведеннями» на одній з найжвавіших вулиць Носівки, що пов’язує центр міста із залізничною станцією та двома зерносушильними комплексами на околиці , й до біди недовго – це однозначно.

Невже саме на це треба розраховувати, щоб нарешті з’явився привід відремонтувати ті нещасні вибоїни, заховавши їх під шаром асфальту…

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь