Подарунки від воїнів-земляків

 

 

 

 

Сьогодні у нашого закладу – особлива подія. У подарунок ми одержали два військові знамена. Одне з них передав нам воїн-земляк Олексій Р. Інше – від Олега Ф., теж нашого земляка, бійця ЗСУ, про якого ми згадували раніше у публікації.

Про захисників України зараз прийнято писати скромно, без заглиблення в деталі. Навіть прізвищ не бажано при цьому вживати. І це зрозуміло. Адже на повістці денній – війна. А у цієї “тітки”, свої – особливі закони. Нам їх не треба порушувати. Тому про Олексія Р. декілька слів. Поки що…

Наш земляк проходить службу в 66-й окремій механізованій бригаді, у протитанковому артилерійському дивізіоні. Він нищить ворожі танки, бронетранспортери, бойові машини піхоти та інші броньовані засоби рашистів.

Мужності хлопцю не позичати. Щоб переконатися в цьому – погляньмо на емблему його роти – там стріла перехрещена із козацькою шаблею. Це нагадує давні козацькі часи. Зрозуміло ж, час змінював обладунки, зброю та воєнні тактики. Проте незмінними залишив хоробрість, незламність і волелюбний дух.

А більш наочний факт — Олексій одержав нагрудний знак “За зразкову службу” від міністра оборони України.

Воїни-земляки дякують нам, своїм помічникам, за допомогу, яка для них така важлива й необхідна.

Ми ж, у свою чергу, пишаємося мужністю хлопців і обіцяємо, що будемо робити все від нас залежне. Для звільнення України, для остаточної Перемоги над ворогом.

Микола Борщ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь