Зірки інтелектуального олімпу Ніжинщини

 

 

 

 

Попри війну життя має продовжуватися. Традиційно, саме в ці теплі весняні дні в нашому краї вшановують активних, ерудованих дітей, справжній цвіт нації, творчу та інтелектуальну еліту Бахмацької громади! А в майбутньому – гордість і честь України! А пишатися є ким, адже цьогоріч учнівська команда Бахмацької громади здобула першість у ІІІ-му (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад.

Тож під час урочистостей з нагоди свята Останнього дзвоника міський голова Павло Шимко привітав талановитих та обдарованих дітей. Відзначимо, що в громаді діє відповідна програма, згідно з якою переможці змагань і конкурсів такого рівня щорічно отримують відзнаки у номінації «Обдарованість Бахмаччини». Цього року сума грошової винагороди залежала від кількості здобутих дипломів і становила від 1000 до 4000 гривень.

Тож знайомтесь, зірки інтелектуального олімпу:

????????????????????????????????????

1) Бахмацького ліцею № 1 – ДЄЛЯЄВА ВЛАДА – учениця 9 класу, переможниця ІІІ етапу Всеукраїнської  учнівської олімпіади з правознавства; ІЛЬЧЕНКО ДМИТРО – учень 11 класу, переможець  ІІІ етапу Всеукраїнської  учнівської олімпіади з інформатики; ІЦЕНКО ВАРВАРА – учениця 9 класу, переможниця ІІІ етапу Всеукраїнської  учнівської олімпіади з біології; МІЩЕНКО  СОФІЯ – учениця 7 класу, переможниця ІІІ етапу ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені  Тараса Шевченка; НЕБЕСЬКИЙ  АРТЕМ – учень 9 класу, переможець ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови та літератури, англійської мови; ІІІ та IV етапів ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика; НЕНАЖЕНКО ДЕНИС – учень 8 класу, переможець  ІІІ етапу Всеукраїнської  учнівської олімпіади з інформатики; СИДОРЕНКО АННА – учениця 7 класу, переможниця ІІІ етапу Всеукраїнської  учнівської олімпіади з математики,  ІІІ та  ІV етапів ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені  Петра Яцика; ТЕРТИЧНА ЮЛІЯ – учениця 10  класу, переможниця ІІІ етапу Всеукраїнської  учнівської олімпіади з української мови та літератури; ТЧАННІКОВА ЛЮДМИЛА – учениця 11 класу, переможниця ІІІ етапів  Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови та літератури, історії; ХХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості; ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика; ФЕДЬКО АНАСТАСІЯ – учениця 8 класу, переможниця ІІІ етапу Всеукраїнських  учнівських олімпіад з математики та біології; ФЕДЬКО  РОМАН – учень 10 класу, переможець ІІІ етапу Всеукраїнських  учнівських олімпіад з хімії та фізики; ХАРЧЕНКО ОЛЕКСІЙ – учень 8 класу, переможець ІІІ етапу Всеукраїнської  учнівської олімпіади з фізики; ШАТАН  ДАР’Я – учениця 10 класу, переможниця ІІІ етапу Всеукраїнської  учнівської олімпіади з біології; ЯКИМЕНКО  ВІКТОРІЯ – учениця 10  класу, переможниця ІІІ етапу Всеукраїнської  учнівської олімпіади з технологій (трудового навчання).

????????????????????????????????????

2) Бахмацького  ЗЗСО І-ІІІ ступенів №5 – БАШУК ДАРИНА – учениця 11  класу, переможниця ІІІ етапу Всеукраїнської  учнівської олімпіади з правознавства; БОЙКО АЛІНА – учениця 8 класу, переможниця ІІІ етапу Всеукраїнської  учнівської олімпіади з української мови та літератури; ВЕДМІДЬ  АНАСТАСІЯ – учениця 11  класу, переможниця ІІІ етапу Всеукраїнської  учнівської олімпіади з української мови та літератури; ІЛЬЧЕНКО  ВЛАДИСЛАВ – учень 11 класу, переможець ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій; КОНЮШЕНКО  НАЗАР – учень 9 класу, переможець ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з математики та інформатики; СЛІПИЧКО  ВЛАДИСЛАВ – учень 10  класу, переможець  ІІІ етапу Всеукраїнської  учнівської олімпіади з інформаційних технологій; ШВЕЦЬ  КРІСТІНА – учениця 9 класу, переможниця ІІІ етапу Всеукраїнської  учнівської олімпіади з історії.

3) Халимонівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів – ЄВТУШЕНКО  ТИМОФІЙ – учень 10  класу, переможець  ІІІ етапу Всеукраїнської  учнівської олімпіади з географії, ХАЛИМОН  ТЕТЯНА – учениця 9 класу, переможниця ІІІ етапу Всеукраїнської  учнівської олімпіади з географії.

????????????????????????????????????

4) Тиницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів – НОВІК  ОЛЕГ – учень 10  класу, переможець  ІІІ етапу Всеукраїнської  учнівської олімпіади з інформатики

Сьогодні ми живемо у тривожний час, навчатися непросто і навчати важко, а брати участь в інтелектуальних змаганнях – це завдання надзвичайної складності, але юні бахмачани впорались на «відмінно». Перемоги обдарованих і талановитих дітей – це також заслуга педагогів та вагомий вклад батьків. Тож щиро вітаємо всіх із такими високими результатами. Зичимо і надалі досягати нових висот, творчих злетів та з надією дивитись у майбутнє.

Все буде Україна!

Відділ організаційної роботи та кадрового забезпечення

виконавчого комітету Бахмацької міської ради

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь