Ніжинський водоканал отримав нове обладнання

 

 

 

 

Сьогодні у рамках Програми USAID DOBRE для ніжинського водоканалу було передано необхідне, для якісної та швидкої роботи, обладнання.

Про це повідомляє Ніжинська міська рада

Завдяки міжнародній організації Global Communities та фінансуванню Агентства США з міжнародного розвитку ми маємо змогу забезпечити працівників Ніжинського управління водопровідно-каналізаційного господарства сучасним домкратом Staxx HM-100 вантажопідйомністю 10 тонн. Даний механізм суттєво покращить технічне забезпечення працівників водоканалу.

«Це важливе обладнання для нас. Адже до цього часу нам доводилося використовувати кілька малих домкратів одночасно аби виконати ремонтні роботи автотранспорту підприємства чи для підйому великих важких конструкцій. Тепер за допомогою цього сучасного міцного домкрату ми зможемо з легкістю виконувати заміну навантажених деталей підвіски і коліс авто. За допомогою домкрата забезпечується доступ до нижньої частини автомобіля без використання оглядової ями чи підйомника, тож новий домкрат забезпечить високу швидкість та якість виконання як профільних ремонтних робіт так і для ремонту комунальної техніки», – зазначив директор КП «НУВКГ» Олександр Марсов.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram      

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь