Військовослужбовець ЗСУ з Ніжина отримав почесний “Золотий Хрест”

8 серпня 2023 року, в День зв’язку ЗСУ, командиром 163 окремого Ніжинського батальйону ТрО було вручено почесну нагороду за участь в обороні міста Бахмут, виконання бойових завдань у складі 163 окремого батальйону територіальної оборони 119 окремої бригади ТрО Збройних Сил України в Донецькій області, та сумлінне виконання військового обов’язку та високу професійну майстерність – молодшому сержанту Максиму Ожемі.

Наказом Головнокомандувача Збройних сил України В.Ф Залужного від 03.08.2023 № 1729 Максим Юрійович Ожема нагороджений почесним нагрудним знаком «Золотий Хрест» Головнокомандувача Збройних Сил України.

Сьогодні військовослужбовець знаходиться на виконанні чергового бойового завдання у складі 163 об ТрО на прикордонні країни та виконує наступне бойове завдання, тому поспілкуватися віч-на-віч з ним не вдалося. Але, за словами його побратимів, Максим ще з перших днів повномасштабного вторгнення приєднався до лав ЗСУ, щоб разом із співвітчизниками боротися проти російського ворога та всіма силами не допустити його до рідного міста.

Військовослужбовець постійно працює над удосконаленням свого військово професійного рівня, покращує комунікацію між батальйонами та бригадою та іншими родами військ. Забезпечує підрозділи батальйону всіма видами зв’язку, що на даний час дуже необхідно при веденні бойових дій підчас відсічі рф.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь