Нова альтернатива огорожі – паркан жалюзі

Паркан жалюзі для огорожі території останнім часом  стали використовувати дедалі частіше. Це пов’язано з тим, що такий матеріал для паркану є новинкою у будівництві. Не дивно, що все більше домовласників обирають сучасне оформлення огорожі, оминаючи традиційні рішення. Кожен бажає оригінально облаштувати домоволодіння та прилеглу територію, а також підкреслити свій вишуканий смак.

Як виглядає паркан жалюзі?

Сама назва паркану говорить про його зовнішній вигляд. Тобто це звичайні жалюзі, але більшого формату та в трохи незвичній сфері застосування. Металеві панелі виконані в різноманітті кольорів, тому можна обирати під свої умови та побажання. Серед корисної інформації на сайті   https://budstroy.kiev.ua/catalog/zabory/zabor-zhalyuzi-lameli-dlya-zabora/ про даний вид паркану домовласнику слід знати основне:

  • Жалюзі для огорожі виготовляються з якісної металевої сировини, зазвичай це оцинкована сталь з достатнім вмістом цинку, щоб протидіяти негативним зовнішнім впливам.
  • Жалюзі найчастіше встановлюються горизонтально з нахилом, який робить огорожу не суцільною, а навпаки з видимими отворами незначних розмірів. Однак їх наявність не говорить, що всі будуть бачити, що відбується у вас на подвір’ї. Окрім декоративного ефекту від такого формату розташування панелей, є ще один плюс – територія домоволодіння буде продуватись повітрям.
  • Забор жалюзі може мати різну висоту, а конструкція такої огорожі не вимагає установки опорних стовпів. Кріплення паркану можливе на будь-які стовпи чи колони.

Які з переваг паркану жалюзі привертають увагу покупців

Оскільки це сучасний та порівняно новий варіант для будівництва огороджувальних конструкцій, дехто з обережністю розглядає його, як потенційний вибір. Але після ознайомлення з усіма сильними сторонами, які властиві такому паркану, всі сумніви зникають. До переваг, що має паркан жалюзі, відносять:

  • високоякісний профіль дає змогу експлуатувати паркан жалюзі будь-де, навіть в місцях підвищеної вологості,
  • нема потреби виконувати спеціальний догляд за конструкцією задля тривалого збереження привабливих естетичних даних,
  • покриття цинком та полімером сприяє формуванню надійного захисту від корозії,
  • термін служби огорожі може сягати 10-15 років, що є досить непоганим показником,
  • завдяки тому, що через жалюзі проходить світло та повітря, можна створити комфортні умови перебування на території домоволодіння.

Дуже тішить і те, що паркан жалюзі для огорожі має декоративне покриття по обидві сторони, тому буде чудово виглядати з усіх сторін.

Чи дорого обходиться паркан жалюзі?

Звісно ціни на цей вид огорожі дещо вищі за традиційні матеріали, однак не можна сказати, що набагато. Досвід використання все ж свідчить, що виріб повністю виправдовує всі витрати на його придбання та установку, оскільки:

  • створює гарний вигляд огорожі,
  • слугує тривалий час,
  • не потребує додаткових вкладень.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь