У Бахмацькій громаді вшанували ветеранів до Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

 

 

 

 

Минулого року Верховна Рада України Законом «Про День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» встановила 8 травня як День пам’яті та перемоги – єдину дату, коли Україна відзначає перемогу над нацизмом та вшановує памʼять загиблих у Другій світовій війні.

Сьогодні віддаємо шану всім тим, хто у жорстокій битві виборював нашу свободу, хто захищав рідну українську землю від нацизму, та мирним жителям, які загинули під час Другої світової війни. Земний уклін і тим, хто пережив страшні часи окупації, пекло концентраційних таборів, і тим, хто відроджував рідний край. Пам’ять про цих людей непідвладна часу, вона робить нас сильнішими. Вона — запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.

Нині у громаді проживають три ветерани Другої світової війни: Матяш Федір Григорович, Чигринець Роза Філімонівна та Чуйко Пелагея Максимівна. Відвідали та вшанували їх вдома, побажавши здоров’я, миру та довгих років життя. Ветерани з радістю приймали вітання, дякували за увагу і щиро бажали Україні миру, адже знають, якою дорогою ціною доводиться його здобувати.

Джерело: Бахмацька Міськрада
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь