Конфлікт на дитячому майданчику в Ніжині

Крик та спір на дитячому майданчику біля Будинку культури Ніжина. Свідками конфлікту стали журналісти нашого видання. Посварилися місцеві жителі та співробітники комунальної служби. Останні просто посеред дня, коли на каруселях катались діти, приїхали наводити “порядок”. Єдине, що треба було прибрати (на думку комунальників) – це табличка з прізвищем політика, який посприяв встановленню цього майданчика.

Дозвіл на демонтаж конструкції виконавці не продемонстрували. Зізнались, що це усне прохання їхнього керівника:

«Є усне розпорядження на зняття табличок. Розпорядження, яке мусимо виконувати».
Мами й бабусі, які з дітьми та онуками щодня проводять на майданчику своє дозвілля, намагалися завадити:
«Навіщо знімати ті таблички? Хлопці, не провокуйте. Людина зробила гарну справу для наших дітей. Ми вдячні, і вважаємо, не потрібно псувати те, що є».

Дитяча зона біля будинку культури завдяки небайдужим громадянам таки вціліла. Щоправда, на інших локаціях потайки комунальники все ж виконали завдання місцевої влади: таблички з прізвищем “Кодола” грубо зрізали болгаркою.

Тепер на дитячих майданчиках на малюків чекають гострі кути. Щоправда, таким вчинком керівництво міста само загнало себе до “глухого гострого кута”, адже тепер шукають відповіді на запитання громади:
“Чому за три місяці до місцевих виборів комунальники замість чистоти на вулицях для містян наводять політичну чистоту для влади?”
“Чому гроші платників податків (наші з вами) йдуть не на будівництво нових об’єктів, а на зарплату людям, які руйнують вже створене?”
“Чи таким буде наш РІДНИЙ ДІМ завжди? Чи ми за інше МАЙБУТНЄ?

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

Вам може бути цікаво

  1. Кажуть, що депутати роблять не з власних кишень а за гроші платників податків. А піаряться наче за свої. Правильно зробили. На.уй отих Піарастів.

  2. Чому без Кодоли не звели жодного нового дитячого майданчика , не відкрили новий басейн , не побудували фонтан , не провели велопробіг, не має проектів із туристичних напрямків, не заклали будівництво нових багатоповерхівок , не ремонтуються школи та безліч іншого що робилось за його сприянням і навіть без жодного піару , але люди пам’ятають

  3. А звідки ми про це все знаємо??? Давайте подумаємо… так… так-так-так… Ні, піар тут ні до чого… Напевно все таки добросовісна людина… Зі свого карману… Ні ні ні про корито не думав…. Тільки про людей… Про діток… Про місто…

  4. Треба біля ‘шарика’ в центрі міста не забути приварити табло з подякою ліннику за цю цінну річ)…..та всім іншим ‘трудягам’ міста…
    А за майданчики є привід по п’ятаку отримати від свого ‘коллеги’)

  5. Безсовістні комунальники , це ж яке нахабство – Кодола старався , робив майданчики – а вони таблички поубирали !!! Я особисто сам свідок , як Кодола ці майданчики устанавлював , в робі і рваних джинсах опори заливав -а вони … !!! Він ніяких грошей не жалів , останью зарплату туди тратив , сам власною самогонкою з робітниками розраховувась , закусон його жінка виносила – а вони… !! Ну нічого – таблички уберуть а память людську не зітреш – он мій кум так і сказав – ” що б вони п..ки посчезали разом зі своїми табличками ” .

Залишити відповідь