Ніжинські дошкільнята побували в “казковій країні” та смакували козацьким кулішем… Фото

 

 

 

 

База відпочинку «Козак» запросила ЗДО №13 «Берізка» на гостину.
Дошкільнята з величезною радістю збиралися і ось нарешті потрапили у казкову країну під назвою – «База відпочинку «Козак». На дітей тут чекали надзвичайно цікаві розваги : пейнтбол, верхова їзда, міні-зоопарк з його мешканцями, а це : фазани, цесарки, павліни, декоративні курочки. З радістю діти включилися у подолання смуги перешкод і стрибків на батутах. А якже на базі відпочинку та без Козацької каші з духмяним гарячим хлібом?! Залюбки уплітали малюки після такої цікавої екскурсії смачний козацький куліш.
Незабутню екскурсію і всі організаційні питання досить майстерно і гостинно виконав Ігор Кулєпєстін . Дякуємо! І ось сюрприз ! Ігор ,свого часу, виховувався в дитячому садочку №13 «Берізка» , чим дуже були здивовані сьогоднішні дошкільнята… А Ігор, за його словами, теж був щасливий опинитися в дитинстві рідного садочка.
Щирі слова вдячності за море емоцій , прекрасні літні, спортивні розваги хочеться сказати на адресу нашого великого справжнього друга , радника міського голови , Сергія Миколайовича Охонька. Дякуємо , Сергіє Миколайовичу, мрія дітей і колективу ЗДО №13 «Берізка», батьківської родини – здійснилася!
До наступних зустрічей та відкриттів!

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь