Пропонує Служба зайнятості. Вакансії в Ніжині: зарплати від 8 до 30 тис.

 

 

 

 

На порталі Державної служби зайнятості на сьогоднішній день розміщено 354 вакансій для жителів Ніжинської громади.

Найбільш оплачувані – торгівельний представник, інженер-механік з ремонту сільськогосподарської техніки, супервайзер. Пропонують заробітну плату – 30 тисяч.

Потрібні також оператори верстатів з програмним керуванням та майстри будівельних робіт, швачки, менеджер з продажу запасних частин до с/г техніки, торговий представник з авто. Спеціалістам пропонують оклад в 25 тисяч гривень.

Є вакансії для Ніжинців і в Києві (з проживанням і без) – комплектувальники, водії навантажувачів, пакувальники та вантажники можуть заробити від 25 до 28,5 тис.

Серед трохи менш оплачуваних вакансій наступні: юрист може заробити 22 тис. По 20 тис. грн. пропонують фармацевту, комплектувальнику, водію-електрику. Водію кат. с, с1 пропонують зарплату 19 тис. грн., головному бухгалтеру, вантажнику – оклад 18 тисяч, майстру, експедитору – 17 тисяч, пружиннику, зварювальнику – 16 тис., електрогазозварнику, продавцю-консультанту, водію нової пошти, дорожньому робочому, вантажник гіпермаркету – 15 тис.

Оклад в 12-14 тис. пропонують начальнику відділу збуту, водію, медичній сестрі, акушерці, машиністу автовишки, технологу, слюсарю-ремонтнику, інженерам, бухгалтеру.

Продавцям та слюсарям пропонуються вакансії із заробітною платою близько  10 тисяч гривень.

Помічник керівника, бухгалтер, охоронник, помічник вихователя, робітник з комплексного обслуговування й ремонту будинків, юрисконсульт, тесляр, кухар, столяр, працівники в пекарнях, бармен, двірник, муляр, продавці, швачка, інструктор з протипожежної безпеки, манікюрник, завгосп, підсобний робітник, контролер-касир та інші спеціальності можуть розраховувати на оклад у 8-9 тис. грн..

З актуальними вакансіями можна ознайомитись у Ніжинській філії Чернігівського обласного центру зайнятості або на порталі Державної служби зайнятості за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/job

Підготувала Наталія РУЛЬОВА
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь