У Ніжині гурт “Кредо” під час виступу зібрав для ЗСУ майже 10 тис. грн

 

 

 

 

Нещодавно, а саме 8 травня, носівський гурт “Кредо” виступав у Ніжині.

Нагадуємо: музиканти з Ніжинщини своїми виступами збирають кошти для потреб ЗСУ.

Враженнями від виступу в Ніжині поділилася учасниця гурту Hanna Krivolap:

“Нарешті ми виступили в Ніжині, шкода лише, що за таких обставин. Називати цю поїздку дебютом не будемо, так як сподіваємось привітати ніжинців з Днем Перемоги уже в повному складі та з нашим звичним звучанням, а не в акустичному варіанті. Звичайно ж, ми розуміли, що прийом буде дещо іншим, аніж в рідній Носівці, але все ж жителі міста нас приємно вразили тією віддачею, яку ми відчули!

Ще раз дякуємо кожному, хто не соромився підспівувати та підходити до нас. Цього разу не обійшлось без повітряних тривог, тому виступ було перервано. Але як приємно було бачити, що після виходу з укриття знову зібралось багато людей, серед яких і ті, хто був від самого початку!

Нам вдалось зібрати 9 400 грн. під час виступу. А на даний момент маємо вже 10 800 грн. завдяки небайдужим людям, які продовжують перераховувати кошти. Так як з попереднього збору в нас все ще залишились гроші, разом сума становить 12 000 грн.

Днями вже були оформлені замовлення, звіт за всі витрати обов‘язково буде на сторінці «Кредо» в інстаграм та в Фейсбук.

Дуже хочемо подякувати Євгену Ткаченку за допомогу в інформаційному просторі; викладачам Ніжинського медичного коледжу за те, що дозволили скористатись приміщенням першого корпусу для підготовки до виступу; друзям, які завжди всюди з нами і ніколи не відмовляються робити фото, знімати відео та допомагати переносити інструменти. І звичайно ж, кожному ніжинцю, хто не залишився байдужим та долучився до збору коштів.

Разом ми – сила!🇺🇦“.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь