Загадкова загибель школяра в Прилуках: поліцейські відзвітували про результати розслідування

 

 

 

 

На Чернігівщині представники слідчих відділів Національної поліції відзвітували перед жителями Прилук про хід розслідування трагічної загибелі школяра Дениса Чаленка, тіло якого було знайдено на залізничних коліях 29 жовтня.

Як повідомили на офіційному сайті Національної поліції, на питання журналістів і родичів загиблого хлопця відповідали заступник начальника Головного слідчого управління Нацполіції Микола Батюк і старший слідчий з особливо важливих справ Владислав Кірпун, а також тимчасово виконуючий обов’язки начальника Прилуцького відділу поліції Сергій Сторожук.

“У ході досудового розслідування проведено великий обсяг слідчо-розшукових дій. За час розслідування проведено 24 огляди місця події, в ході яких вилучено велику кількість об’єктів, за якими призначено 58 судових експертиз” , – підкреслив Микола Батюк.

До того ж, у Печерському районному суді було отримано 22 постанови про проведення та вилучення інформації у операторів мобільного зв’язку. Поліція з’ясувала, що за маршрутом руху хлопця встановлено понад 20 відеокамер.

“З них усіх вилучені відеозаписи сумарним обсягом понад 150 гігабайт відеозаписів. Проведено багато слідчих експериментів за основними свідками й особами, які були безпосередньо на місці виявлення трупа неповнолітнього” , – заявив Батюк.

Пріоритетними версіями розслідування залишаються два варіанти: нещасний випадок з подальшим наїздом поїзда на тіло, а також умисне вбивство з подальшим його приховуванням та імітацією транспортної пригоди.

До того ж керівники слідства запевнили, що до проведення розслідування залучено найкращих фахівців Національної поліції.

Нагадаємо, раніше заступник голови Нацполіції України – начальник Головного слідчого управління Максим Цуцкірідзе підкреслив, що на тілі чотирнадцятирічного прилучанина не вдалося виявити травм, завданих руками, ногами або сторонніми предметами.

Джерело: Сегодня
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь