Дочекалися: синоптики прогнозують дощі у Ніжині

 

 

 

 

 У найближчі дні в Україні і, зокрема, на Чернігівщині передбачається похмура дощова погода. Про це повідомляє український синоптик Наталія Діденко. Пише cheline.com.ua
«11 березня в Україну прийде атмосферний фронт. А, отже, дощі. Південь хіба що втримається від опадів. Вітер буде західним, поривчастим. Температура повітря на Заході та Півночі невисока, +8+11 градусів, Південь, Схід та більшість Центру порадуються теплішому повітрю, +10+15 градусів. У Києві середа буде дощовою, вітряною, свіжою, +9, +10 градусів. Візьміть парасолі, подбайте про улюблений чай, прислухайтесь до голови, не оббризкайте з автомобіля перехожих, подивіться в Гуглі, що таке атмосферний фронт, цікаво», – зазначає на своїй сторінці у Facebook Наталія Діденко. Більшість синоптичних сервісів також пророкують на Чернігівщині дощ.

Як прогнозує sinoptik.ua, 11 березня хмарна погода буде триматися у Ніжині до самого вечора. З середини дня і до його кінця йтиме дрібний дощ.

Народний прогноз погоди
11 березня відзначається день пам’яті святого Порфирія, єпископа Гизського. У минулі часи погоду у цей день визначали по вітру: якщо вітер подме з півдня чи з південного заходу, слід чекати швидкого потепління.
Фото з мережі
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь