Кубок світу з ракетомодельного спорту – три медалі в ніжинців!

 

 

 

 

Черговий етап кубку світу з ракетомодельного спорту відбувся у Словаччині. На змагання прибули спортсмени з Латвії, Польщі, Болгарії, Словаччини і України.

Нашу збірну представили ніжинці Сергій Шуляк, Івченко Степан, Денис Приданніков – всі керівники гуртків Ніжинської СЮТ, вихованець СЮТ Олександр Радченко, випускник Сергій Труш, киянин, колишній вихованець Денис Хміль, президент федерації ракетомодельного спорту Ігор Волканов з Дніпра та спортсмен з Івано- Франківська Богдан Рапалюк.

У дводенній боротьбі українці вибороли 4 медалі. ” Золото ” у Сергія Труша в класі моделей копій ракет на реалізм польоту. “Срібло ” в тому ж класі у Дениса Приданнікова. ‘Бронза” в класі радіокерованих ракетопланів у Олександра Радченка. Четверта, срібна медаль в класі моделей ракет на тривалість польоту з ротором, – в Ігоря Волканова.

Поїздка в ці важкі часи була можливою завдяки багаторічний підтримці компанією Noosphere. На льотному полі панувала дружня атмосфера. Відчувалася велика емоційна підтримка з боку європейських спортсменів.

Денис Приданников

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь