Ніжинка зустріла 104-ий День народження

 

 

 

 

6 грудня відсвяткувала свій 104 день народження жителька Ніжина Гриценко Катерина Павлівна.

Жінка з дуже цікавою долею. Її рід дуже відомий, працьовитий,дружній, багато довгожителів. Катерина Павлівна, педагог від Бога ,більше 30років пропрацювала в ,,Ніжинському фаховому коледжі культури і мистецтва імені Марії Заньковецької .Її любили учні, колеги.

Для друзів, сусідів завжди була і є мудрою порадницею. Це жінка-епоха. Вона пам’ятає всі події 20 століття, коментує їх, має свою точку зору. А сьогодні вона уважно стежить за подіями в Україні, дуже переживає за бійців, бо там і її онук. Катерина Павлівна не може зрозуміти, як в 21столітті може бути присутній такий тероризм від сусіда.

В цей день до іменинниці завітало багато гостей, телефон не замовкав. Її вітали діти, онуки, рідні, діти друзів,колеги,сусіди. Привітав Катерину Павлівну міський голова, вони знайомі і люблять спілкуватись.

Всім гостям було запропоновано багато страв, але особливий був холодець, який іменинниця готує уже більше 80 років. Це дуже смачно.

Тож від громади міста, від депутатського корпусу,від ветеранів зичим Катерині Павлівній здоров,я, радіти успіхам онуків, правнуків, дочекатись Перемоги, а ми будем поряд завжди.

Людмила Величко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь