Наскільки шкідливі бургери та як їх вибрати

 

 

 

 

Незважаючи на те, що бургери широко розповсюдилися в Україні не так давно, вони вже встигли стати дуже популярними. Це порівняно проста, але при цьому смачна і ситна страва, яка чудово підходить як для того, щоб просто перекусити та вгамувати голод, так і для того, щоб насолодитися смаком. Ви можете замовити бургер в Івано-Франківську, а можете відвідати один із місцевих закладів.

Бургери – це шкідливо?

Багато людей розділяють стереотипну думку, що бургери – це шкідлива їжа, оскільки це фаст-фуд. Але чи так це насправді? Не зовсім. Головним недоліком страви можна назвати її калорійність, тому якщо ви плануєте з’їсти одразу декілька величезних бургерів, це дійсно може негативно вплинути на ваш стан, особливо на вагу. Але, якщо дивитись на бургер з інших сторін, то він не більш шкідливий ніж будь-яка інша їжа, а доволі часто – Овочі. У бургерах використовується достатньо овочів, щоб трохи полегшити перетравлення.

навіть корисний.

В склад бургеру входять:

  • Овочі. Свіжі овочі забезпечують організм клітковиною та вітамінами. Вони допомагають покращити травлення.
  • Котлета. Зазвичай використовується м’ясо яловичини або курки, яке є доволі дієтичним. Дуже важливо, щоб котлета була соковитою, але при цьому мала гарну скоринку, тому для її приготування використовують гриль, який вмикають на високу температуру. Завдяки цьому можна не використовувати рослинну олію при обсмажені.

Як вибрати бургер

Щоб вибрати смачний бургер, потрібно:

  • Врахувати, що входить до його складу. Ознайомитись з ним можна в меню. Головний компонент – це котлета. Вона найбільш за все впливає, як на смакові властивості, так і на вартість. Але й інші інгредієнти мають значення, тому з ними також слід ознайомитись. Орієнтуйтесь не тільки на свої уподобання, але й на класичні поєднання. За бажанням до страви можна додати додаткові інгредієнти, будь то сир, овочі, соуси тощо. Також, якщо ви не їсте один з компонентів, можна попросити не класти його.
  • Визначитися з розміром. Подумайте про те наскільки ви голодні. Є маленькі бургери, які будуть гарним перекусом чи додатковою стравою, але їх не вистачить для того, щоб повноцінно насититися. Також є дуже великі бургери, яких буде більш ніж достатньо.
  • Наявність гарніру. В багатьох закладах в ціну бургеру вже включена ціна гарніру. Найпоширеніший варіант – це картопля фрі. Вона прекрасно доповнює смак страви. Якщо гарнір не входить в комплект, його завжди можна замовити додатково.

Якісно зроблений бургер можна замовити за посиланням https://la.ua/ivano-frankivsk/burgers/. Він не тільки вгамує голод, але й зарядить енергією. Це ідеальне рішення, коли хочеться чогось смачного та зовсім не хочеться готувати, оскільки приготування та доставлення не займе багато часу.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь