Поки “Барвінок” на простої, носівські дітлахи розважаються у “Смайлі”

 

 

 

 

«Смайл» – таку назву має міні-дитячий садочок у Носівці, який влітку минулого року організувала  Тетяна Кеба.

Власне, задумувався він як звичайна ігрова кімната з дитячими атракціонами – лабіринтом, гірками, батутом та спортивним куточком для дітей молодшого віку та  різноманітними настільними іграми для школярів.

Певний час, на радість місцевій малечі, він так і працював, набувши неабиякої популярності. А потім життя внесло свої корективи – через російську військову агресію дитячі дошкільні заклади призупинили свою роботу, тож багатьом батькам доводилося вимушено брати своїх чад до себе на роботу. А це, зрозуміло ж, не сприяло ні працездатності старших, ні доброму настрою малечі. Саме це й стало поштовхом Тетяні Анатоліївні, педагогу за освітою й вихователю за  місцем роботи, перепрофілювати «Смайл»  під міні-дитячий садок.

Варто сказати, що заклад і в своєму новому амплуа теж користується неабияким попитом серед носівчан. Щодня тут перебуває до десятка малюків віком від трьох до шести років.

Добрими помічницями Тетяні Анатолівні у «Смайлу» її доньки – Анастасія та Дарина. До речі, Настя наразі навчається на четвертому курсі факультету спеціальної освіти та соціальної роботи Кам’янець-Подільського педуніверситету, тож для неї допомога мамі є ще й доброю практикою.

Загалом, маленькі відвідувачі «Смайлу» тут не тільки граються. За розкладом у них є спільні та індивідуальні заняття. Якщо за вікном  сонячно й тепло – разом з вихователем ходять на прогулянки в парк. Словом, все, як у звичайному садочку. За винятком того, що оскільки працює «Смайл» тільки до обіду, денного сну для малюків тут теж не передбачено.

Катерина Гавриш

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь