На Новий рік на Чернігівщині зафіксували 36 нетверезих водіїв

 

 

 

 

Поліція Чернігівщини забезпечила правопорядок та охорону публічної безпеки упродовж святкових вихідних. Максимальна кількість посилених нарядів поліцейських несли службу 31 грудня та 1 січня.

В цілому, вихідні на Чернігівщині пройшли спокійно, без грубих порушень публічного порядку. За дві доби на лінію «102» надійшло близько тисячі повідомлень, на які поліція здійснювала відповідне реагування. Поліцейські відпрацювали всі повідомлення та звернення громадян.

По області за вихідні поліція перевірила понад 300 громадян. Спільно з патрульними притягнули до відповідальності 36 нетверезих водіїв.

Нагадаємо, що у Новорічну ніч працювали понад 200 нарядів поліції, а також додаткові спільні наряди з військовими, нацгвардійцями, представниками добровольчих формувань.

Піші та автопатрулі слідкували за дотриманням комендантської години та за виконанням заборони на продаж та використання салютів, феєрверків та інших піротехнічних засобів.

Поліція дякує громадянам за відповідальність та закликає і надалі дотримуватися встановлених обмежень правового режиму воєнного стану та правил особистої безпеки.

Поліція Чернігівської області

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь