Ювіляр із Ніжинщини святкує 100-річчя

 

 

 

 

Життя прожити – не поле перейти. Але його сторокову доріжку зміг пройти Іван Іванович Савченко з с. Курінь.

12 лютого він відзначив свій 100-річний ювілей.

Родом ювіляр з Варварівки. Армійська служба тоді ще юнака розпочалася із навчання в запасному полку, де він опанував професію артилериста-навідника 86-міліметрової гармати. Пройшов бойовими шляхами на Білоруських фронтах. Іван Савченко був двічі поранений.

За відвагу та мужність нагороджений орденами та медалями.У вже мирному житті одружився та досить довго працював на хлібній базі у Бахмачі. Скільки ж ті натруджені руки переробили всякої роботи.

Разом з дружиною виховали 2 синів. Наразі радіє 4 онукам та 3 правнукам.

Звісно, Іван Іванович вже не має сили працювати, за ним доглядає син Володимир. Рідні шанують і пишаються своїм довгожителем: кажуть, складне життя було у нього, але завжди був для них прикладом. Чесним, відповідальним, працьовитим, із “внутрішнім стрижнем”, терплячим та людяним.Наразі ювіляр не може повністю тішитися життям у колі рідних, адже до­во­дить­ся пе­ре­жи­ва­ти кри­ва­ве і зух­ва­ле втор­гнен­ня країни-аг­ре­со­ра на на­шу зем­лю.

Тож хай Господь благословить Івана Івановича міцністю духу і всіма щедротами! Він обов’язково має дочекатися нашої Перемоги і відчути цю радість на повні груди! Многая літа!

За матеріалами Бахмацька Міськрада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь