Ніжинці заборгували за воду майже 10 мільйонів

 

 

 

 

У порівнянні з 2022 роком кількість боржників КП «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства» збільшилась вдвічі, а сума заборгованості зросла втричі, про це повідомляє Ніжинський водоканал.

На сьогодні 1381 абонент заборгував водоканалу понад 1000 грн. Загальна сума заборгованості складає 9 млн 643 тис. 609 грн.

Найбільша сума заборгованості незмінно вже декілька років тримається за адресою вулиця Шевченка, будинок 101, квартира 25. Абонент за цією адресою заборгував понад 99 тис. 500 грн. І сума боргу продовжує збільшуватись. В цьому ж будинку у квартирі №18 живе абонент, який заборгував Ніжинському водоканалу понад 60 тис. грн.

Друге місце за сумою заборгованості в абонента за адресою вулиця Шевченка, будинок 89, квартира 32. Сума боргу становить понад 97 тис. грн.

На третьому місці за загальною сумою боргу абонент, що проживає за адресою вулиця Незалежності, будинок 14, квартира 505, сума боргу складає понад 95 тис. грн.

Четверте місце – вулиця Незалежності, будинок 15, квартира 31. Сума боргу складає понад 76 тис. грн.

У період воєнного стану заборонено обмежувати водопостачання та водовідведення злісним неплатникам. Але наше підприємство не припиняє роботу із боржниками і постійно звертається до суду з матеріалами про стягнення заборгованості.

Зауважимо, що на Ніжинському водоканалі є можливість реструктуризувати борг, якщо абонент не може виплатити всю суму боргу одразу. Тож не втрачайте свій шанс розпрощатися з боргами! Детальніше про це читайте тут: https://www.nizhyn-vodokanal.org.ua/?p=4312

Закликаємо всіх боржників за можливості почати реструктуризувати борг і виплачувати суму заборгованості частинами. Щоб на свято перемоги України ні в кого не було боргів, адже ми не москалі, ми українці й обов’язково переможемо!

З повним списком боржників можна ознайомитись тут: Боржники Ніжинського водоканалу 2023.xls

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь