Відкрито набір у «Школу молодого політика»

 

 

 

 

Україна потребує молодих політичних лідерів та лідерок – і ви можете ними стати! Запрошуємо вас на навчання у «Школі молодого політика» від Міжнародного республіканського інституту!

Хто може взяти участь? Молодь віком 15-17 років, яка проживає в Одесі, Дніпрі та Ніжині. Що на вас чекає?

• Найкращі тренери та експерти з політичного лідерства, комунікацій та особистісного розвитку. • Розуміння ключових понять та явищ в українські політиці, виборчих кампаніях, ефективних комунікаціях та публічних виступах, лідерстві.

• Не тільки розуміння, а і практичні навички. • Робота у команді та розробка проєктів.

Де проходитиме навчання?

В Одесі, Дніпрі та Ніжині.

Умови участі:

Навчання безкоштовне, включно із харчуванням та навчальними засобами. Ми обов’язково подбаємо про вашу безпеку на всіх етапах навчання. За результатами навчання ви отримаєте сертифікат.Зареєструватися https://iri.org.ua/…/vidkryto-nabir-u-shkolu-molodoho…Для участі заповніть реєстраційну форму до 27 березня.Із кожного міста буде відібрано 20 учасників на конкурсній основі. «Школа молодого політика» реалізується Міжнародним республіканським інститутом (IRI) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Попередній план навчання у Ніжині:01 квітня відбірковий етап, співбесіда 08-09 квітня 1-й семінар22- 23 квітня 2-й семінар 06- 07 травня 3-й семінар, вручення сертифікатівЗ 15 травня 3 найуспішніші школярі будуть проходити стажування в Ніжинській міській раді та зможуть побачити, як працює механізм місцевого самоврядування.

Ніжинська міська рада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь