Ніжинська громада отримала для лікарні 10 пральних машин та три сушарки

 

 

 

 

Щодня у лікарні перебуває понад 200 людей – в більшості це пацієнти стаціонару. Аби їх перебування в лікарні зробити більш комфортним і затишним – громада залучила партнерів.

За сприяння Програми USAID DOBRE лікарня отримала господарське обладнання для пральні.💬 «За підтримки Програми USAID DOBRE Ніжинська лікарня має можливість забезпечити пацієнтів належним доглядом.

Перед лікарнею з початку повномасштабного вторгнення постали нові виклики та завдання, приймати на лікування військових, людей, що пережили окупацію – важко морально та професійно. Хотілося б висловити особисту вдячність Програмі DOBRE, організації USAID та нашому програмному спеціалісту – Наталії Сафроновій, саме завдяки Вам Ніжинська ТГ розвивається та стає європейською громадою», – Ольга Швець, генеральна директорка Ніжинської центральної міської лікарні.Ніжинська громада також отримала польову кухню.

А раніше Програма USAID DOBRE передала в громаду генератори та булер’яни.ℹ️ Допомогу Ніжинська громада (Ніжинська міська рада) Чернігівської області отримала від Програми DOBRE в рамках проєкту швидкого реагування.

Програма DOBRE  

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь