На щиті… Провели в останню дорогу земляка…

Три дні тому в Носівській громаді зустрічали і проводжали в останню дорогу земляка, воїна – захисника Олексія Івановича Максимовича.

Олексій Максимович народився в столиці. Однак зростав у с. Дебреве. Закінчив школу. Потім навчався в училищі, здобувши спеціальність кухаря. Працював на різних роботах. А в 2015 році добровольцем пішов в ЗСУ. Боронив рідну землю на Сході в зоні проведення антитерористичної операції.

Потім була перерва у службі. У квітні цього року Олексія мобілізували до лав Збройних Сил України.Він був матросом морської піхоти.

8 червня під час виконання бойового завдання, залишаючись вірним військовій присязі на вірність народу України, Олексій Максимович загинув від отриманих поранень, не сумісних з життям між населеними пунктами Вереміївка та Велика Новосілка, Волноваського району, Донецької області.

Віддати останню шану загиблому Герою-захиснику зібралося багато людей у Носівці та по всьому маршруту руху колони шани.Поховали Олексія Максимовича на сільському кладовищі в с. Дебреве.

Вічна слава та світла пам’ять воїну Олексію!

Пресслужба Носівської міської ради

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь