У прикордонному селі знайшли розстріляний мікро­автобус з замінованим мертвим водієм

16 липня в Миколаївці Семенівської громади, що за 4 кілометри від російського кордону, попрощалися з 51-річ­ним Миколою Гориславським. Місцеві розказують, що вранці 14 липня його знайшли мертвим у власному мікро­автобусі «ОреІ Моvano», який був роз­стріляний зі стрілецької зброї. Люди підозрюють, що це справа рук воро­жої ДРГ.



Фото – ілюстративне

Микола був головним інженером при­ватного сільгосппідприємства «Степанич», що в сусідньому селі Залізний Міст.

Подейкують, що близько 7-ї ранку він, як завжди, поїхав своєю машиною на роботу — дорогою, що веде через ліс. А вже менш ніж за годину на розстріляний бусик на­трапили односельці, котрі теж їхали на ро­боту на те ж саме підприємство.
Викликали поліцію і військових. Ті під час огляду машини знайшли під водієм 2 кілогра­ми вибухівки.

Для мешканців прикордоння воро­жі мінометні та артилерійські обстріли не в новинку. Але того ранку, кажуть микола­ївці, за селом гахкало дуже гучно. Один із боєприпасів прилетів у Залізний Міст — якраз у склад паливо-мастильних матеріалів на території ПСП «Степанич». Вогнем знищило 1200 л. пального. За словами людей, пошкодження на Миколиному бусику теж могли б списати на улам­ки від прильоту міни. Але звідки тоді взя­лася вибухівка в салоні?

Вже наступного дня Департамент з питань цивільного захисту і оборонної роботи Чернігівської ОДА опублікував інформацію про те, що «на автодорозі між селами Залізний Міст та Миколаївка 14 липня о 16.29 під час розмінування авто­мобіля «ОреІ Моvano» стався вибух з по­дальшим загорянням. Автомобіль знищено». В департаменті нас запевнили, що подробицями не володіють і лише опублі­кували отримані зведення. Поліцейські ж і рятувальники коментувати інформацію не стали й порадили звернутися до військо­вих. Ось тільки в ОК «Північ» нам відповіли, що в них інформації про вибух замінованої автівки немає.

Як би там не було, але ми втрати­ли дуже хорошу, чуйну людину, люблячого чоловіка і батька, — із сумом говорять од­носельці. — Микола завжди всім допома­гав, був справжнім професіоналом. Про­сто в голові не вкладається те, що його більше немає…

У загиблого залишилася дружина Людмила (вона працює агрономом у то­му ж ПСП) і двоє дітей: Аліна (їй 27) і Мак­сим (20 років).

gorod.cn.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь