Привітали освітян з Днем вчителя

 

 

 

 

Щороку в першу неділю жовтня в Україні вітають вчителів. Традиційно привітання від учнів та їх батьків викладачі отримують у п’ятницю, в останній робочий день перед святом. Тож сьогодні, 29 вересня приємна несподіванка  очікувала одну з Ніжинських шкіл.

Несподіваним, – що вдвічі приємно, – став подарунок для  здобувачів освіти одному із найбільших навчальних закладів Ніжина –  загальноосвітньої  школи №15,  де здобувають освіту 1040 дітей. Два з половиною десятки моніторів, чотири принтери та комплектуючі до них поповнили  арсенал матеріально-технічної бази цього освітнього закладу.

Цю техніку від німецької фірми @Deutsch-Ukrainische Gesellschaft Rhein Neckar e.V.» передали школі депутат міської ради Сергій Охонько та керівник Чернігівської громадської організації «Петро і Мазепа» Дмитро Підтуркін.

Директор школи Тетяна Пвлюченко  від щирого серця подякувала благодійникам за надану допомогу і запевнила, що техніка не стоятиме без діла, а буде залучена  педагогами  у навчальному процесі школярів:

«Дякуємо Вам за Вашу роботу! Ви робите важливу справу. Дані комп’ютери будуть використовуватись для потреб дітей, для облаштування комп’ютерного класу, аби діти мали вільний розвиток в інформатиці, в пошуку інформації для навчання і тому подібне» .

Олександр ВАСИЛЕНКО
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь