Жінка з Чернігівщини зустріла 100-річний ювілей

Не кожному трапляється нагода прожити 100 років, а жінці з Чернігівщини судилося таке щастя. Хоча й непростим видався її земний шлях.

У громаді на Чернігівщині жінка відсвяткувала 100-річний ювілей. Попова Парасковія Прохорівна народилася 15 жовтня 1923 року. Про це повідомляють у Сновській міськраді.

Парасковія Прохорівна пережила страшні періоди: голодомори 1933-го та 1947-го, Другу світову війну, яку вона пройшла у медичному санітарному батальйоні, рятуючи життя бійців.

А потім були важкі післявоєнні роки. 52 роки наполегливої і самовідданої праці в медичній галузі. І ось знову війна. Та дочекалася вона становлення незалежності України, зустріне, дасть Бог, і теперішню Перемогу.

Парасковія Прохорівна — учасник бойових дій, ветеран праці, нагороджена орденом «За мужність».

За мужність і самовідданість, проявлені під час Другої світової війни, багаторічну сумлінну працю ювілярку нагородили Почесною грамотою Сновської міської ради.

Парасковія Прохорівна щиро дякувала за поздоровлення та бажала всім міцного здоров’я. Вона залюбки показувала присутнім свої фото та нагороди, а наостанок напам’ять прочитала вірш.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь