Що подивитись на вихідних: 5 фільмів із цікавим сюжетом

 

 

 

 

Якщо ви в пошуку чергового кіношедевра-головоломки, то ця добірка для вас.

На вихідних не знайти ліпшого заняття, ніж перегляд цікавих фільмів, особливо, коли на вулиці холодно і слизько. Ми зібрали для вас кілька фільмів, з несподіваними і не банальним сюжетними поворотами.

“Ребекка” 2020
Цей фільм знято дуже красиво і під час перегляду він подарує масу естетичного задоволення, але також і встигне запитати не на жарт. Знята історія за однойменним романом Дафни дю Мор’є і розповідає про дівчину, яку погано приймають в будинку її новоспеченого чоловіка. І на додачу вона скрізь відчуває присутність колишньої дружини свого чоловіка – Ребекки.

“Пам’ятай” 2000
В арсеналі Крістофера Нолана багато фільмів, гідних перегляду і один з них – психологічний детектив знятий за власним сценарієм на основі оповідання “Memento Mori” його брата Джонатана.

У фільмі розповідається історія про Леонарда Шелбі, який мріє знайти злочинця, що убив його дружину. Але є одна проблема – рідкісна форма амнезії, втрата короткої пам’яті. Він пам’ятає все до вбивства, але не пам’ятає, що було п’ятнадцять хвилин тому. Дізнаючись щось нове про загибель дружини він змушений все записувати, фотографувати і навіть робить татуювання з важливими датами на своєму тілі.

“Загублена” 2014
Це заплутана детективна історія знята за однойменним романом Гілліан Флінн. У фільмі розповідається про подружню пару Ніка і Емі, які повинні були святкувати п’ятиріччя подружнього життя. Але несподівано дружина головного героя зникає. Докази вказують на вину її чоловіка Ніка і лише знайдений щоденник Емі розставляє все на свої місця, і злодійство набуває зовсім інший характер.

“Море спокуси” 2019
Головний герой Бейкер Ділл – капітан рибальського судна, який проводить екскурсії біля Карибських островів. Море – його стихія, яку він відчуває ліпше за багатьох людей. Але в один день в його житті з’явилася жінка, яку він кохав і просить захистити її і розібратися з новим чоловіком – вбити його, поки той буде рибалити у відкритому морі. Бейкер спочатку не погоджується, але деякі нові подробиці змінюють плани героя.

“Шоу Трумана” 1998
Цей фільм можна вже назвати класикою кіно і одним з найкращих в кар’єрі Джима Керрі. За головну роль у картині актор отримав премію “Золотий глобус”.

У фільмі розповідається історія життя чоловіка на ім’я Труман Бербанк. Він звичайна людина, яка мешкає, як йому здається, звичайним життям з дружиною і роботою.

У якийсь момент Труман починає сумніватися в ідеальному світі, який оточує його і розуміє, що все навколо – декорації, а люди – актори. Ба більше – його життя цілодобово передається в прямому ефірі по всьому світу, адже це – реалії-шоу.

 

Джерело: tsn.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь