Ніжинських працівників лісу привітали з подвійним святом. Фото

16 вересня цьогоріч видалося напрочуд сонячним. І це недарма, адже саме цієї погожої днини працівники лісу відзначають своє професійне свято. А ще того ж дня Державне Підприємство «Ніжинське лісове господарство» святкувало ювілейні 85 років із дня заснування!

Повідомляє Нежатин.

Ліс – то справжій, живий скарб. Його раціональне використання дарує людям тепло і затишок, а люди, які дбають про гармонію та порядок у лісовому господарстві заслуговують глибокої поваги і високого авторитету.

З нагоди свята зі сцени лунали пісні й теплі побажання. Чимало було сказано щирих, добрих слів винуватцям свята.

Багато професіоналів отримали заслужені відзнаки: почесні грамоти.

З привітальним словом виступив директор ДП “Ніжинський лісгосп” Володимир Костирко. Володимир Володимирович побажав колегам міцного здоров’я, добра та затишку.

Начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Аніщенко відзначив, що колектив працівників лісового господарства з гідністю пройшов через усі перепони, які часом ставило життя, і  підкреслив, що в багатьох напрямках роботи підприємство впевнено посідає передові позиції не тільки в області, а й по всій Україні.

Привітав колектив Державного Підприємства «Ніжинське лісове господарство» міський голова Олександр Кодола. Олександр Михайлович зазначив: “Ліси – це наш національний скарб, який ми всі повинні берегти. Це – обов’язок кожного з нас”.

Олександр Кодола побажав працівникам та ветеранам лісового господарства енергії в роботі, доров’я, щастя, кохання та Божої підтримки, і вручив Подяки міського голови.

Зі словами вітання виступив радник міського голови, депутат міської ради, організатор та координатор Озеленення України в Чернігівській області Сергій Охонько.

Сергій Миколайович відзначив, що колектив лісгоспу – надзвичайно дружній і працьовитий. “Останні 2 роки  ми разом, у рамках проєкту озеленення, висаджували зелені насадження, – розповів Сергій Охонько. – Приємно згадувати про всі ці події, адже наша спільна робота з ніжинським лісництвом була злагоджена та системна. Зараз проєкт Green Planet набув ще більшого масштабу, українську ініціативу підтримали і долучилося до проєкту близько 138 держав світу”.

Сергій Охонько побажав колективу процвітання і презентував книгу, яка описує проведену  роботу, а зроблено багато: висаджено близько 10 млн дерев.

Екземплярами цієї книги привітав поважне керівництво та міського голову Олександра Кодолу.

Голова районної ради Анатолій Красносільський підкреслив, що працівники ДП

“Ніжинський лісгосп” особливо дбають про відтворення лісів і оберігають природу, та побажав миру, добра та злагоди.

До привітань долучилася і голова обласної організації профспілки лісівників Наталія Кудласевич, яка побажала здоров’я, фінансового достатку та зберегти традиції лісівників.

Приєднуємось до привітань! Нехай шелест зелених гаїв приносить вам наснагу та додає сил для реалізації добрих та корисних справ!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь