Два потужні генератори надійшли до Ніжина

 

 

 

 

Завдяки співдії Чернігівської обласної військової адміністрації та Ніжинської міської влади посилюється енергонезалежність критичної інфраструктури міста. Джерела резервного живлення слугуватимуть для безперебійного водопостачання та водовідведення у випадку пошкодження об’єктів критичної інфраструктури.

Така підтримка критичної інфраструктури нашого міста стала можливою завдяки сприянню Координаційного центру ЄС з реагування на надзвичайні ситуації (ERCC). Основний донор постачання генераторів – Уряд Нідерландів.

«Підприємствам критичної інфраструктури міста потрібно спрогнозувати різну модель своєї роботи в цей нелегкий час.

На щастя в Ніжині сьогодні немає аварійних відключень електропостачання. Однак, зважаючи на ракетні обстріли по території України, варто бути готовим до будь-якого сценарію та забезпечити життєдіяльність в будь-яких непередбачуваних умовах.

Це суттєва підтримка для критичної інфраструктури громади Ніжина. Крім того, варто зважати на доручення Президента країни, який наголосив, що вже маємо готуватися на наступного опалювального сезону», – зазначив міський голова Олександр Кодола.

Ніжинська міська рада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь