Для споживачів Чернігівщини актуальним залишається графік «три через шість» – “Чернігівобленерго”

 

 

 

 

Актуальним для жителів Чернігівщини залишається графік відключень електроенергії “три через шість“, повідомляють в “Чернігівобленерго“.

Незважаючи на те, що українські енергетики цілодобово працюють над усуненням пошкоджень в енергомережі, графік обмеження споживання електроенергії «чотири через чотири», поки що не дозволяє АТ «Чернігівобленерго» забезпечити виконання усіх вказівок центральної диспетчерської служби НЕК «Укренерго». ” – пишуть на сторінці компанії.

Тому і досі для споживачів Чернігівщини актуальним залишається графік «три через шість» (три години електропостачання у групи є, потім на шість годин його обмежують).

Якщо в подальшому з’явиться змога зменшити обсяг обмежень, наше підприємство обов’язково це зробить і, звісно ж, повідомить про це споживачам на наших інформаційних ресурсах

Нагадуємо: перелік адрес, які входять до трьох груп відключень електроенергії (туди внесена і додаткова кількість споживачів, яка була у двох групах графіку «чотири через чотири») знаходиться на сайті за посиланням https://chernihivoblenergo.com.ua/…/Grafik_obmezhen.pdf

Фото ілюстрове

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь