Нас Ніжин захопив…

 

 

 

 

Ми з радістю розповімо вам про нашу захоплюючу екскурсію історичними стежками міста Ніжина, під час якої ми також відвідали майстер-клас з виготовлення фетрових сов на базі БФ “Карітас Чернігів”.

Наша екскурсія почалася з центральної площі міста, де нас зустрів досвідчений гід. Він був справжнім енциклопедистом і знаннями про історію міста вражав кожного з нас. Роман Железко розповідав про визначні пам’ятки, архітектурні перлини та цікаві події, які відбулися у цьому місці протягом століть. Ми походили вузькими вуличками з віковими спорудами, оглядали древні церкви, слухали захоплюючі легенди та історії, пов’язані з цими місцями.

Після деяких годин прогулянки ми прибули до майстерні, де відбувався майстер-клас з виготовлення фетрових сов. Було захоплююче бачити, як шматочок вовни поступово перетворювався в милу фетрову сову.

Талалаївська дітвора вся була в захваті від цієї екскурсії та майстер-класу. Вона поєднала історичне дослідження з практичними навичками і творчими заняттями. Ми не тільки засвоїли нові знання про наше місто, але й отримали задоволення від власних творчих досягнень.

Завершивши нашу екскурсію, ми з гордістю понесли свої фетрові сови як пам’ятку про цей незабутній день. Вони нагадують нам про наші враження, знання та навички, які ми отримали під час цієї захоплюючої подорожі.

Дякуємо усім, хто брав участь в організації нашої незабутньої поїздки, – сільському голові Талалаївської громади  Людмилі Андрусенко та представникам Благодійного фонду “Карітас Чернігів” за чудово проведений час.

Анастасія Литовченко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь