Прийом у міського голови: обговорювали проблеми старі  і не дуже

 

 

 

 

Сьогодні, 30 червня, чергову зустріч із жителями Ніжина провів мер міста Олександр Кодола.

Першим було заслухано одного із жителів міста, які намагаються зробити Ніжин гарнішим – Сергія Прошукала. Його присутність на зустрічі керувалася необхідністю зміцнення електроопори та освітленням мосту в районі Мигалівки, там, де облаштовували парк. Це надасть людям зручності під час нічних прогулянок.  Адже майже цілодобово ніжинці ходять від домівок до електричок. А ще просив включити в перелік обслуговування (стосовно обкошування) прилеглої території одному із комунальних підприємств та вирішити питання з вербою, котра до цього часу лежить у річці. Ці речі, як зауважив Олександр Михайлович, розв’язуються оперативно, коли за діло беруться гуртом. Ініціатива жителів владою завжди підтримуватиметься.

Другого жителя Ніжина (із Фрунзівки) Андрія Неїжсала привела на зустріч інша, стара, як світ, проблема – стан дороги, на якій він проживає. У них весною та осінню вулицею не пройти – не проїхати. Особливо сутужно дітворі. На що Анатолій Кушніренко, начальник управління ЖКГ та Б, відповів: «Їхня вулиця включена в перелік грейдерування шляхів із підсипкою. Справа – за поступленням коштів». Олександр Кодола ж зауважив: “На неодноразові звернення людей реагувати необхідно». І дав необхідні доручення відповідним службам.

До міського голови привела конфліктна ситуація і наступну мешканку Ніжина. Лікаря пологового будинку не влаштовує обстановка, яка створилася навколо її житла, вірніше – його статус. Врегулювати стосунки згідно чинного законодавства  – рекомендував Олександр Михайлович керівництву пологового будинку та її працівниці. Тим паче, що для цього є варіанти.

Про обслуговування житлового будинку на вулиці Озерній,21, мешканці якого стали заложниками обставин, йшла мова з черговими відвідувачами. Вони звернули увагу на більш раціональне використання коштів комунальниками. І не тільки звертали увагу, а й наводили приклади особистої ініціативи, що стосуються покращення умов життя в цьому будинку.

Зустріч показала – такі заходи робити необхідно. Почувши голос народу, влада має шанс, зробивши відповідні висновки, зробити черговий крок до цивілізації, до кращих умов життя наших земляків.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь