Опитування: оцініть якість надання послуг у міській лікарні

 

 

 

 

Уже не перший тиждень Ніжин живе обговоренням теми масового скорочення медпрацівників КНП “Ніжинська центральна міська лікарня ім. Миколи Галицького”.

Тричі депутати міської ради разом із адмінкорпусом та колективом лікарні збирались, щоб знайти шляхи, які б допомогли мінімалізувати звільнення медиків. Адже медицина – одна із найважливіших сфер життєдіяльності громади, зокрема це підтвердили часи COVID та активної фази бойових дій на території району. Як неодноразово зазначалось, Ніжин знаходиться в прикордонній області, тому “розкидатись” медиками недалекобачно.

Але поряд із питанням збереження медицини в місті, поставало й питання її якості. Зокрема, обговорювалось те, що містяни надають перевагу приватним клінікам або іншим закладам, що приносить центральній лікарні неабиякі збитки. Тому важливо заохотити не лише ніжинців та жителів району, але й інших міст, для цього необхідно значно підвищити рівень надання послуг.

“Нежатин” вирішив провести опитування серед ніжинців, як вони оцінюють якість медичних послуг КНП “Ніжинська центральна міська лікарня”? Голосуйте в опитуванні за посиланням та пишіть свою думку в коментарях. Результати згодом!

Фото ілюстрове

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Одна думка по “Опитування: оцініть якість надання послуг у міській лікарні

Залишити відповідь