Мріяв створити родину, виховувати дітей… Війна обірвала молоде життя

У громаді знову важка втрата, яка гірким болем обпекла серця – загибель молодого воїна, бахмачанина Жданова Володимира Віталійовича.

Володимир Жданов народився 23 січня 1981 року. Випускник Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. № 5. Далі – навчання у Ніжинському професійно-технічному училищі, де здобув фах електрозварника та ремонтника електрообладнання. Пройшов строкову службу. Деякий час молодий чоловік працював на Бахмацькому машинобудівельному заводі, потім – у Депо.

Останніми роками працював у Києві на підприємстві, що займалося виготовленням залізобетонних конструкцій.8 квітня 2022 року, поповнивши лави Збройних Сил України, він до останнього був вірним військовій присязі, даній народу України, захищаючи незалежність та територіальну цілісність. Володимир Жданов пройшов курс навчання військовій справі у Польщі.

Навідник 2 танкового взводу 1 танкової роти військової частини А4674 загинув 7 серпня 2023 року.

Володимир Жданов мав амбітні плани, як у кожної мислячої цілеспрямованої, порядної, вихованої молодої людини: створити власну родину, виховувати дітей, жити довго і щасливо на рідній землі. Та не судилося. Його молоде життя обірвалося у розквіті.

Біль від втрати рідної людини не заспокоять жодні слова. Співчуваємо родині від імені всієї громади.

Світла пам’ять загиблому.

Бахмацька Міськрада

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь