Купити насіння кукурудзи:цінові варіанти та якісний вибір

Вирощування кукурудзи на всій території України є закономірним явищем, адже дана культура дає високі врожаї, а її максимальні показники до стійкості перед великою кількістю шкідників та захворювань дозволяють фермерам менше витрачати кошти на хімічні речовини. З метою купити насіння кукурудзи ціна якого коливається в залежності від сорту, можна відвідати портал інтернет-магазину.

Висока якість насіння кукурудзи

З давніх часів зерно кукурудзи використовували в багатьох цілях, виходячи з особливостей вирощуваних сортів: для харчової промисловості, для тваринництва, фермерства. Неперевершена результативність плідної роботи селекційних станцій дала суттєве число гібридних сортів, купити насіння кукурудзи буває дуже вигідно, а ціна дає змогу збирати щороку щедрі врожаї. 

Сортове насіння характеризується:

  • можливістю отримувати врожай (в середньому – 80 центнерів з одного гектару);

  • обрання та придбання насіння для різних природних зон степу, лісостепу або полісся;

  • висока стійкість до шкідників, хвороб та дикорослих культур;

  • широке застосування для посівів та силосу;

  • висока якість зерна та трав’яної маси;

  • легкість – завдяки розташуванню качанів на однаковій відстані від поверхні землі, збір може проводитися механічно.

Всі перераховані раніше показники передбачають збільшення площ під посіви маїсу, постійну клопітку працю селекціонерів з метою вдосконалення гібридних сортів насіння. Далеко не один рік ситуація складається таким чином, що експорт зерна кукурудзи переважає пшеницю. Це пояснюється широким використанням зерна в промисловій, фуражній, технічній сферах промисловості. Показовим є той аспект, що Україна займає провідне місце серед постачальників кукурудзи на світовий ринок.

Ціна на насіння кукурудзи

Вирощування даної культури та її продаж по всім країнам світу визначається ціновою політикою на продукт. В основному на ціноутворення впливають декілька факторів:

  • потреба в кукурудзі на світовому ринку;

  • площі посівів в державах-експортерах;

  • кліматичні погодні умови;

  • стан валютних курсів;

  • вартість палива, мастил, обслуговування техніки, задіяної в вирощуванні зерна;

  • сортові характеристики рослини.

В залежності від гідридних сортів, портал «Гровекс» встановлює ціни від 3000 до 5000 гривень за тонну. Виходячи з виду зерна, його характеристик та смакових якостей, сьогодні виокремлюють цукрову, зубовидну, крохмалисту, кременисту, восковидну, плівчасту та інші типи. Даний продукт активно відварюють, консервують, застосовують як корм для тварин.

Інтернет-магазин дає можливість постачальникам насіння реалізовувати свою продукцію (оригінальну та сертифіковану). Особливо затребувані «Сингента», «Нертус», «Сади України», «Агроритм», «МНАГОР» та багато інших аграрних підприємств. Вирощування маїсу на полях є досить вигідною справою, адже зібраний врожай повністю покриває всі витрати, що пов’язані з засіванням, вдобренням та збором зернової культури.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь