Вдалий досвід співпраці Ніжинського КП та мешканців багатоповерхівки: коли кошти використано раціонально. Фото

 

 

 

 

Для мешканців багатоповерхівок питання – як можуть «запрацювати» накоплені на житловому будинку кошти – завжди стоїть гостро. Хтось із мешканців просить пофарбувати лавочку, а для когось важливий стан внутрішньобудинкових мереж або покрівель.

КП «Служба Єдиного Замовника», як управляюча компанія, хоче поділитись вдалим досвідом одного із житлових будинків нашого міста.

Так, на будинковому рахунку по вул. Шевченка, 112 к.2 були акумульовані певні кошти. Після неодноразових «гарячих» зборів жителів будинку за участю представників підприємства, де розглядались різні варіанти , мешканці таки дійшли до взаємної згоди.

Для раціонального використання коштів було вирішено провести заміну під’їзних вікон, що давно потребували капітального ремонту. За будинкові кошти працівниками КП «СЄЗ» була виконана заміна вікон першого та другого поверху на металопластикові у всіх 6-ти під’їздах (встановлені так звані «глухі» вікна – для максимального збереження тепла) та вікна четвертого поверху (з кватиркою), – так само у кожному із під’їздів.

Ще одна важлива задача, яка потребувала вирішення – це відведення ливневої води від будинку. І вирішити цю проблему допомогло облаштування вимощення навколо будинку. На даний час роботи виконані в повному обсязі по периметру будинку.

В тісній співпраці управляючої компанії КП «СЄЗ» зі старшою по житловому будинку та ініціативною групою мешканців-співвласників будинку, обслуговування та надання послуг з управління житловими багатоповерховими будинками дає якісні результати.

Комунальне підприємство «Служба Єдиного Замовника» сподівається на таку ж плідну співпрацю з іншими житловими будинками та чекає пропозицій від уповноважених представників будинку щодо запланованих і необхідних робіт на багатоповерхівках.

Комунальне підприємство “Служба Єдиного Замовника”

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь