У двірників КП «СЄЗ» – «гаряча пора», але подвір’я багатоповерхівок  – чисті та прибрані. Фото

 

 

 

 

Якість надання послуги прибирання прибудинкових територій завжди дуже хвилює мешканців, які справно сплачують за вказану послугу та хочуть бачити майданчики, клумби і двори гарними та чепурними. Тож управляючі компанії прикладають немало зусиль, щоб прилеглі території багатоповерхівок виглядали належним чином.

 Звісно, кожна пора року має свої «принади». Так і прохолодна осінь щедро додає «гарячої» роботи двірникам.

 Цього року КП «Служба Єдиного Замовника» вирішило для вчасного прибирання опалого листя на закріплених за підприємством прибудинкових територіях звернутись за допомогою до Центру зайнятості.

 Для виконання громадських робіт було залучено громадян, що на даний час перебувають на обліку Ніжинської міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості.  Результат спільних зусиль вже побачили мешканці житлових будинків №130а, 116, 114а, 112а, 112/2 по вул. Шевченка, №116 кор.1-6 по вул. Об’їжджій та  №21 кор.5 по вул. Незалежності.

Громадські роботи будуть тривати до початку листопада відповідно до укладеного підприємством договору.

 Сподіваємось, що «золота» осінь подарує погожі дні і можливість вчасно та якісно прибрати опале листя на прибудинкових територіях багатоповерхових житлових будинків.

КП «Служба Єдиного Замовника»

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь