У Ніжині відбувся турнір із дзюдо для найменших вихованців. Фото

 

 

 

 

Запекла боротьба на татамі зі сльозами на очах та гучна підтримка залу. Традиційний новорічний турнір з дзюдо для найменших спортсменів відбувся у Ніжині, повідомляє Ніжинська міська рада.

У турнірі взяли участь близько 70 вихованців Ніжинської ДЮСШ «ДЗЮДО» віком від 4 до 7 років. Для більшості дітей це були перші змагання в житті, але всі дуже старались вибороти нагороди.

Такий турнір у Ніжині проходить традиційно напередодні новорічних свят. Спортивний захід організований ГО СКЄ “Спарта”, Федерації дзюдо міста Ніжин за підтримки відділу з питань фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради.

На заваді проведення змагань НЕ стали навіть три повітряні тривоги, які лунали протягом дня, 25 грудня. Гідно виступили юні ніжинці та достойно пройшли всі етапи змагання з дотриманням заходів безпеки.

За підсумками змагань, кожен вихованець мав можливість показати свої результати. Відповідно своїх показових виступів, всі спортсмени здобули перемогу та нагороджені медалями, Грамотами та солодкими новорічними подарунками. Вітаємо учасників новорічного дитячого турніру з дзюдо та бажаємо подальших успіхів і перемог.

Возможно, это изображение 8 человек, люди стоят, в помещении и текст
Возможно, это изображение 13 человек, люди стоят и в помещении
Возможно, это изображение 6 человек, люди стоят и в помещении
Возможно, это изображение 6 человек, ребенок, люди стоят, в помещении и текст «грамота грамота грамота»

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь