Галицькі школярі – переможці Всеукраїнського конкурсу “Жовто-блакитне серце”

 

 

 

 

Одним із пріоритетних напрямків роботи Галицького закладу загальної середньої освіти є патріотичне виховання. Адже в умовах сьогодення патріотична пісня звучить в душі кожного українця. Як заклик до боротьби  та віру в щасливе майбутнє.

Нещодавно у Києві відбувся Всеукраїнський конкурс мистецтв «Жовто-блакитне серце». Мета його – підтримка миру та територіальної цілісності України, популяризація української сучасної та народної культури, культурних цінностей та національної пам’яті українського народу задля зміцнення сучасної української ідентичності.

До цієї мистецької події був долучений і вокальний ансамбль Галицької школи, який виконав пісню “Вставай, Україно, на бій” (музика Лесі Горової, текст Олени Полянської). І зробив це так майстерно, так вдало, що став переможцем цього конкурсу, отримавши Диплом І Премії.

Учасниками ансамблю були Таня Ярмоленко, Богдана Дємьохіна, Альона Тимко, Даша Сидорець, Катя Петрик, Володя Грищенко, Максим Базалюк. Успіх школярів Ніжинщини став можливий завдяки талановитому організатору та фахівцю – учителю музики Євгенії Галеті.

Галицький ЗЗСО

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь