Жителька Ніжина отримала мікрогрант на відкриття салону краси

 

 

 

 

До підприємництва люди приходять різними шляхами. Відкрити власний салон краси, прагнучи самостійності, фінансової незалежності та самореалізації, жителька Ніжина Дарія Торгіна зважилася після 12 років роботи найманим працівником у перукарні. Реалізувати задум їй допомогла програма «Власна справа» урядового проєкту «єРобота».

Дізнавшись про можливість отримати мікрогрант на створення або розвиток власного бізнесу Дарія підготувала бізнес-план, подала його разом із заявою через портал «Дія», презентувала свою ідею комісії обласного центру зайнятості, отримала позитивне рішення Державного центру зайнятості і грантові гроші. Їх витратила на придбання перукарського, манікюрного та педикюрного обладнання, інструментів та матеріалів, меблів та оренду приміщення.

Салон краси «EGO», який Дарія відкрила цього року, працює в центрі міста. Бізнес розвивається успішно, і власниця отримує величезне задоволення від своєї роботи, а особливо – від вдячних посмішок клієнтів. Підприємниця вже працевлаштувала двох працівників: перукаря та адміністратора. Ще шукає перукаря та майстра манікюру-педикюру. Згодом потрібні будуть барбер, майстри з депіляції та нарощування вій. Наразі у салоні клієнтам пропонують спектр послуг за розумними цінами: перукарські – жінкам, чоловікам, діткам, манікюр, педикюр, фарбування і корекція брів. У планах Дарії й надалі розвивати свій бізнес, забезпечуючи роботою людей і сплачуючи податки державі.

Чернігівській обласний центр зайнятості

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь