У Сальному є місцева родзинка, яка цьогоріч стала ще красивішою. Фото

 

 

 

 

Коли проїжджаєш селом Сальне, що на Ніжинщині, в центрі стоїть невеличка свердловина, яка всіх охочих пригощає смачною, холодною водою.

Всі мешканці завжди приходять, щоб втамувати спрагу.

Тому працівники культури та старостату посадили квіти, які будуть тішити відвідувачів цього гарного та корисного місця, повідомляє Відділ культури і туризму Лосинівської ТГ.

Ця артезіанська свердловина розташована в центрі села Сальне. З бюветом. Спостережливий читач зауважить: так тут же не джерельна вода. Кваплюся повідомити: для сальненців рідна вода цілюща. А декоративний лелека, що примостився на даху цієї споруди, створює враження затишку і розміреного сільського життя, пише лосинівець Микола Борщ.

Об’єкт спорудив місцевий с/г виробник – ТОВ «Рід» для людей. Адже не секрет, що питна вода зараз не розкіш і всім не доступна. Тепер же і сальненці, і люди приїжджі можуть завернути до свердловини. Щоб набрати води для користування в господарстві, або задля того, щоб прямо тут угамувати спрагу. А заодно полюбуватися естетичним оформленням, архітектурним виглядом та квітковим різнобарв’ям цієї місцини.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь