Професія на все життя

 

 

 

 

Від зародження нових ринкових відносин та підприємництва в Україні, без перебільшення, найбільше підприємців працює саме у сфері торгівлі.

На перший погляд воно й зрозуміло, багато кому й справді може здатися, що в цій справі немає нічого складного: вклав гроші в товар, реалізував його по вищій ціні і вже можеш підраховувати прибуток.. Утім, якби все було дійсно так легко, то торгівельною діяльністю в нас займалися майже всі. Хоч, власне, багато хто колись саме так і починав свій перший бізнес, але… виходило не у всіх.

Бо ж щоб стати успішним підприємцем у цій галузі, самого  бажання зовсім недостатньо. А що для цього потрібно, дуже добре знає голова Рівчак-Степанівського сільского споживчого товариства Валентина Рубель. Їх не дають молодим спеціалістам разом з дипломом, вони набуваються тільки з професійним досвідом, вмінням і бажанням  сповна віддаватися  улюбленій професії. А ще треба просто любити й розуміти людей.

 Саме ці якості свого часу допомагали Валентині Михайлівні та її колективу бути одними з кращих в системи споживчої кооперації тодішнього району – в непрості часи тотального товарного дефіциту полиці в магазинах цього споживтовариства хоч і не ломилися від товарів, але принаймні тут можна було купити все необхідне й за прийнятною ціною. Та й пізніше, не так вже й просто було залишатися конкурентноспроможними  в розбурханому океані нестабільного ринку, …

Сьогоднішні магазини вже мало кого дивують товарним дефіцитом, але  Рівчак-Степанівський і зараз виділяється серед інших сільських навколишніх. Широкий асортимент товарів з професійною їх викладкою на полицях, чистота й порядок у приміщення, як і раніше – живі квіти по всьому торгівельному залу, приємний аромат натуральної кави. А головне – щирі, привітні посмішки продавчинь Валентини Осадчої та Галини Максимець.

На знімку: директор Рівчак-Степанівського ССТ Валентина Рубель разом з продавчинями Валентиною Осабчою та Галиною Максимець.

Нежатин

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь