Лед-лампи є, ажіотажу вже немає

 

 

 

 

Із травня «Укрпошта» суттєво звузила географію програми з обміну ламп розжарювання на Led-лампи – наразі в застосунку «Дія» доступні тільки центральні відділення поштового оператора в обласних центрах.  

У компанії пояснили, що процес оптимізації запустили через зменшення попиту на обмін лампочок розжарювання серед населення після пікового періоду в лютому-березні. Утім, минулого тижня завітавши до центрального поштового відділення у Носівці, зауважила на  значну кількість лампових упаковок в операційному залі.

За той період, впродовж якого тривав обмін, ми отримали замовлень на обмін 2177 лампочок, – розповідає очільниця  відділення Людмила Супрун. – Станом на початок травня вже обміняли 1199 ламп. Думаю, що це правильне рішення – зменшити кількість обмінних пунктів, адже практично всі, хто хотів привести такий обмін, вже це зробив. Тим більше, що зі збільшенням світлового дня та зменшенням на даний час енергетичної напруги ця тема відійшла на другий план. Хоч, щиро кажучи, великого ажіотажу з цього приводу у нас і не було…

Нагадаємо, що ця Програма стала складовою підтримки Європейським Союзом українського енергетичного фронту, маючи на меті надати українцям безкоштовно 50 мільйонів лампочок, з яких фінансування на закупівлю 30 мільйонів штук вже надійшло від Євросоюзу, ще 5 мільйонами штук допоміг уряд Франції.

До речі, такою послугою вже встигли скористатися майже 3,5 мільйонів українців.

Нежатин

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь