У селі на Ніжинщині хтось роками знущається над псом

Крик душі: роками якась безсердечна особа знущається над собакою. Своєю бідою з нами поділилася жителька села Кобижчі, що на Ніжинщині, Віра Буглак: “Сподіваюся, що це прочитає людина, а, вірніше, істота, бо в неї дуже жорстоке серця! Цей нелюд вже декілька років знущається із нашої собаки.

Нам цього песика підкинули ще маленьким. Забрали, обігріли, полюбили. Грей – так ми його назвали – живе в нашій родині вже шість років.

Тільки ми відпускаємо нашого улюбленця побігати ввечері (випускаємо в двір, але він втікає з нього), майже кожного разу після таких “прогулянок” собака повертається із прив’язаними до лап та хвоста шкарабанками, то на нього понав’язують колючої проволоки…

Ще колись пса не було вдома три дні, а потім повернувся із проволкою, якою було обв’язано задні лапи.

А одного разу прийшов облитий, вибачте, відходами… Ледве ми його відмили. Побідкалися, та й перестали випускати Грея з двору. Минуло два роки. Ось випустили – і знову та ж “картина”…

Ой, та багато можна розповідати, але я одного не розумію: за що так ненавидити тварину? Шкоди він не робить. Нікого не покусав. Домашню птицю не краде.

Ось і сьогодні, – зітхає пані Віра, – прийшла собака додому із проволокою.

Не знаю, що хотіли зробити Грею цього разу, може вже повісити?!.

Мені дуже боляче і прикро, просто бракує слів. Я сподіваюся, що мою розповідь прочитає ця особа, і їй стане дуже соромно”.

А ми нагадуємо, що за жорстоке ставлення до тварин передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність, і у разі виявлення жорсткого поводження з тваринами особа має право звернутися із заявою до органу поліції.

Сподіваємося, кривдник таки зрозуміє, що своєю поведінкою він принижує себе, як людину, і в очах суспільства це не додає йому честі!

А тварину шкода. Тільки подивіться в його налякані очі…

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь