Святий Миколай ніжинським діткам багато радості подарував. Фото

 

 

 

 

Кажуть на Україні – грудень святами багатий, та серед усіх свят є особливе – День Святого Миколая. Цього дня в ДНЗ №13 «Берізка» була  піднесена атмосфера, бо малята чекали на гостину численну родину батьків, поважних гостей і самого Святого Миколая. Кажуть і в свята, і в буддень: хороший гість – дому радість, бо свято йде і гостей за собою веде.

На гостину завітали: його високопреосвященство, Високопреосвященний владика Євстратій, Єпископ Чернігівський та Ніжинський, настоятель Свято-Покровського храму отець Михаїл та Матушка Дарія з Святим Миколаєм,  депутатЧернігівської обласної ради Н.Копиця з  казковими помічниками, депутати  Ніжинської міської ради  Онокало І.А. – голова партії «Наш край», Чернишова Л.Л., начальник Ніжинського міськрайонного управління Головного управління Держпродслужби в Чернігівській області Рафальський В.С.,  заступник керуючого відділенням Ощадбанку Литвиненко Н.П., комісар військкомату Якущенко В.М. та  його заступник  – Баргамін М.М., голова спілки «Пасічники Ніжинщини» Балаш П.І. .

До свята малюки разом з вихователями, батьками писали «Книгу добрих справ» з проханнями і малюнками для Святого Миколая, виготовили  смачні смаколики до Новорічно-Різдвяних свят, і передали це все військовому комісару  Якущенко В.М. .

Линули пісні, святковий вальс Зими, заклички до Святого Миколая про здійснення найсокровенніших побажань, про мир і радісні  свята.  Святий Миколай  подарував  велику торбинку ласощів  для кожного малюка дитячого садочка, чим завдячуємо  о.Михаїлу.

Щиро вітали дітей, батьків, колектив з нагоди святавладика Євстратій, депутати Л.Чернишщова, І.Онокало , а Н.Копиця завітала до діток  з м’якими іграшками –  подарунками до лялькового  театру та щирими побажаннями з нагоди величного  свята.  Від батьківської громади  вітальним словом  звернувся заступник голови піклувальної ради  В.Лєонтьєв.

Хай любов святого Миколая зігріває всіх і захищає! Хай кожен несе у своєму серці Добро, Любов і Мир!

  Завідувач ДНЗ №13           Н.М.Примушко

фото Марина Волинець

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь