Молодому подружжю лікарів виділили квартиру в Ніжині

 

 

 

 

Засідання виконавчого комітету, що відбулось 7 березня почалось з приємного.

На виконання рішення сесії міської ради щодо забезпечення службовим житлом лікарів Ніжинської  міської центральної лікарні в минулому році за кошти бюджету було придбано однокімнатну квартиру по вулиці Космонавтів з метою реалізації рішення. Дану квартиру запропонували надати подружжю лікарів, що працюють в Ніжинській центральній лікарні. Члени виконкому цю пропозицію прийняли одноголосно.

Лікар Олександр Партенюк займає посаду травматолога, а його дружина є лікарем-інтерном в НЦМЛ . ім. М. Галицького. Лікарі зобов’язались не менш 10 років працювати саме в ніжинській лікарні. Сам же Олександр задоволений станом квартири і вдячний за таку можливість.

«Будемо розглядати можливості для придбання ще однієї квартири, адже зараз маємо дефіцит медичних кадрів», – прокоментував міський голова.

Слова вдячності висловив головний лікар міської лікарні: «Дуже приємно, що за останні 2 роки працівники нашого закладу отримали 4 службових приміщення. Вони всі задоволені. Це 1 випадок, починаючи з 1991 року, коли виділяються квартири нашим медпрацівникам».

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь