Як у Ніжині відзначатимуть Покрову і День захисника України

14 жовтня 2019 року в Ніжині відбудеться низка заходів, присвячених Дню захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та Дню Українського козацтва.

О 09-15 год. на вулиці Гоголя відбудеться покладання квітів до пам’ятного знаку «Герої не вмирають» та молибень святих отців, далі настоятелі храмів міста покладуть квіти біля стелли “Герої не вмирають” (знаходиться навпроти Всесвятського храму).

О 10.00 год. у Ніжинській Покровській церкві відбудеться молебень за упокій душ тих, хто загинув в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

О 12.00 год на Ринковій площі розпочнеться шикування колони святкової ходи, приуроченій Дню захисника України, яка буде слідувати по вул. Незалежності до пам’ятного знаку “Борцям за Незалежність”, де і відбудеться урочисте покладання квітів.

Упродовж дня на міських кладовищах спеціалістами Ніжинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді буде вшановано пам’ять кожного Ніжинського героя, який віддав своє життя, захищаючи територіальну цілісність України.

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до анансованих заходів!

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь