Вирішили відкрити власний бізнес і Вам потрібна допомога у веденні бухгалтерського обліку?

Вирішили відкрити власний бізнес і Вам потрібна допомога у веденні бухгалтерського обліку? Не хочете займатися підготовкою документів і розрахунками обов’язкових платежів? Прагнете бути впевненими у правильності і своєчасності обліку та сплати податків? Вам потрібна якісно виконана робота за доступною ціною?

Звісно, бухгалтерський облік відіграє значну роль в успішному веденні бізнесу. Від нього залежить правильне здійснення фінансово-господарської діяльності організації. А тому будь-яка компанія не може існувати без кваліфікованого бухгалтера.

У Вас є два варіанти: найняти штатного бухгалтера або замовити послугу аутсорсингового бухгалтерського супроводу. Будь-який з цих варіантів є вірним, але другий має ряд переваг. Вартість бухгалтерського аутсорсингу залежить від певних факторів: виду діяльності компанії, системи оподаткування, кількості працівників, обсягу документообігу, наявності нестандартних операцій і т.д. Уся фішка в тому, що вартість таких бухгалтерських послуг нижча у порівнянні з витратами на утримання штатного бухгалтера. Ви запитаєте: «так в чому ж економія?» – зникає необхідність утримувати свій бухгалтерський відділ. Компанія позбавляється від витрат на організацію робочих місць, оплату праці, лікарняних, відпускних, витратних матеріалів, які необхідні бухгалтеру в роботі. Послуги з аутсорсингу будуть враховані у витратах компанії-замовника, а не стануть базою для додаткового оподаткування.

Для якісного бухгалтерського супроводу, достатньо укласти договір на бухгалтерське обслуговування з організацією, досвідчені фахівці якої не лише добре виконуватимуть свою роботу, але і завжди допоможуть у вирішенні всіх питань, пов’язаних з бухобліком і податковим законодавством. Це сучасний дієвий метод ведення бухгалтерії без обтяжливих фінансових вливань, потенційних економічних ризиків та непередбачуваного людського фактору.

Однак величезна відповідальність за поставлені задачі обумовлює необхідність ​​ретельного підходу до вибору оптимальної компанії, що надає даний вид послуг.  Наша компанія вирізняється з-поміж інших наявністю досвідчених фахівців, високим рівнем ефктивності та відповідальності за Ваш бізнес.

Ми пропонуємо нашим клієнтам наступні види послуг:

  • бухгалтерський облік для ФОП та юридичних осіб різних форм оподаткування;
  • перевірка отриманих первинних документів та їх відображення в обліковій системі;
  • оформлення внутрішньої первинної документації;
  • облік заробітної плати;
  • облік розрахунково-касових операцій; розрахунків з підзвітними особами;
  • облік матеріалів, основних засобів та нематеріальних активів;
  • облік виробництва;
  • облік розрахунків із постачальниками та покупцями;
  • облік зовнішньо-економічної діяльності;
  • податковий облік та прогноз податкових зобов’язань;
  • підготовка та подання обов’язкової бухгалтерської, податкової, статистичної звітності.

Перелік необхідних послуг і порядок співпраці погоджується з кожним замовником індивідуально в залежності від потреб клієнта. Завітайте на наш сайт it-format.com.ua та ознайомтеся з деталями і вартістю аутсорсингових бухгалтерських послуг. А також скористайтеся нашим форумом forum.it-format.com.ua, аби миттєво отримати відповіді на свої питання та одержати професійні консультації наших спеціалістів.

Зі свого боку ми гарантуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта, кваліфіковане вирішення бухгалтерських і податкових проблем, повну конфіденційність та відповідальність!

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь