Народний депутат зустрівся зі спортивною громадою Ніжина: про що говорили та що вирішили

 

 

 

 

Народний депутат України Валерій Зуб від партії “Слуга народа” 25 жовтня зустрівся зі спортивною громадою Ніжина, аби обговорити актуальні питання, проблеми та пропозиції по їх вирішенню.

Повідомляє сайт НЕЖАТИН

«Зараз формується державний бюджет на 2020 рік, тож важливо зрозуміти потреби Ніжина, як одного з найспортивніших міст України. Є можливість за 2-3 роки підтягнути спортивну галузь міста. Але нам потрібно разом вирішити, які питання є найбільш пріоритетними. Можливо – це будівництво спорткомплексу, чи якийсь інший глобальний проєкт для розвитку спорту. Я відкритий до спілкування і пропозицій», – звернувся до присутніх Валерій Зуб.
Серед найбільш цікавих питань, яке озвучували народному депутатові, було – виділення коштів з держбюджету на соціально-економічний розвиток. Відомо, що в цьому році депутатам-мажоритарникам їх не виділятимуть. Тож у громади виникають побоювання, що залучати кошти на розвиток міста буде складніше.
Натомість Валерій Зуб зазначив, що існує Державний фонд регіонального розвитку і він має вплив на виділення з нього коштів на потреби округу.
«Ті кошти, які раніше з держбюджету виділялись на соціальний розвиток тепер направлятимуться з Мінфіну напряму в ДФРР, а отже збільшиться фінансування важливих проєктів для громади. Ми разом визначимо, що це буде. Обговорюватиметься це публічно, на сесіях міськради», – висловився народний депутат.
Обговорили присутні також і підняття заробітної плати тренерам. Валерій Зуб зауважив, що неодмінно – питання важливе та попросив підготувати на його ім’я звернення з підписами, яке він у свою чергу передасть на розгляд комітету молоді та спорту.
Звучало прохання до народного обранця і повернути уроки фізкультури в ніжинські школи, а також забезпечити їх спортивним інвентарем: волейбольними та баскетбольними м’ячами, скакалками та ін. Народний депутат підкреслив, що питання актуальне і він готовий посприяти у його вирішенні.
Також Валерій Зуб познайомився зі спортивною гордістю Ніжина – чемпіонами. які здобувають перемоги на всіх рівнях змагань. І підкреслив, що ця зустріч стане першим кроком до співпраці, результатом якої стане розвиток спортивної галузі міста.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь